EmailTwitterFacebookLinkedIn

BUKOM Industrial Service
We verzorgen innovatieve reinigingsoplossingen op maat voor installaties en tankopslag in de plantaardige olie industrie. Oplossingen die veilig, duurzaam, efficiënt maar vooral circulair zijn. Alle restproducten hierbij recyclen we in onze eigen fabriek.

BUKOM Recycling
Duurzaam plantaardige reststromen verwerken en recyclen. Wij doen alles in eigen beheer in onze eigen tankopslag en met eigen wagenpark. We hebben controle over het volledige proces.

BUKOM Trading
We verzorgen reinigingsoplossingen op maat voor uw tankopslag of plantaardige installaties. Oplossingen die veilig, duurzaam, efficiënt maar vooral circulair zijn.

 

Historie

Het is 1 mei 1980, Andries van de Bult en Pierre Komen richten BUKOM Service BV op, een reinigingsbedrijf met één kolkenzuiger en één man personeel. Nog datzelfde jaar breiden ze uit met een vacuümtrailer en nemen ze nog twee medewerkers aan. Inmiddels heeft BUKOM zich ontwikkeld tot een modern, innovatief bedrijf dat vooroploopt in de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Veiligheid, duurzaamheid en circulariteit staan hierin centraal.

 


Heerhugowaard

Industrial Services - Recycling
Newtonstraat 2-8
1704 SB Heerhugowaard

Telefoonnummer: + 31 (0) 72 576 25 60
E-mail: info@bukom.nl

24/7 bereikbaar voor calamiteiten
 

 

 

Ridderkerk

Industrial Services
Wagenmakerstraat 19
2984 BD Ridderkerk

Telefoonnummer: + 31 (0) 18048 78 30
E-mail: info@bukom.nl

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

 


Heerhugowaard

Hoofdkantoor
Celsiusstraat 12
1704 RW Heerhugowaard

Telefoonnummer: + 31 (0) 72 576 25 60
E-mail: info@bukom.nl

24/7 bereikbaar voor calamiteiten