EmailFacebookLinkedIn

Menu

Stage
Op dit moment hebben wij de volgende stageplekken:

Locatie Heerhugowaard:

Locatie Ridderkerk:

 

 

 

 

Industrial Services

Bukom is dé specialist in industrieel reinigen, transport en het recyclen van plantaardige olie en vetten en de verwerking van industrieel afval. Bukom  heeft op het gebied van industrieel reinigen bijna veertig jaar ervaring. We kennen de huidige processen en technieken als geen ander. Veel van de reinigingstechnieken hebben we zelf ontwikkeld!

 

Recycling

Bukom  verwerkt de verschillende bijproducten uit de plantaardige olie-industrie en restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie tot hoogwaardige grondstoffen.
Het recycleproces is door Bukom zelf ontwikkeld. Na gedegen onderzoek en uitgebreid testen is een kwalitatief hoogstaand en milieuvriendelijk procedé ontwikkeld.

 

 

Dust Extraction

Bukom heeft zich gespecialiseerd op het gebied van stof-, rook- en dampafzuiging. Wij ontwerpen, produceren en installeren complete afzuigsystemen en  filterinstallaties en  beschikken over een groot aantal gerenommeerde referenties in de industriële markt. Een team van vakspecialisten staat garant voor een gedegen afwikkeling van elk project.