EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vacature | Stage Procesoptimalisatie

 

Vacature | Stage Procesoptimalisatie

Locatie: Zwijndrecht

Dienstverband: fulltime

Werk- en denkniveau: HBO (milieukunde, bedrijfskunde, food, maintenance, logistiek)

Als je impact wilt maken tijdens je stage dan kun je bij ons je hart ophalen. Wij bieden jou de mogelijkheid om samen met ons de industriële reinigingswerkzaamheden bij onze opdrachtgever Sime Darby Oils in Zwijndrecht te optimaliseren. Je krijgt een werkplek op locatie in Zwijndrecht. Van hieruit kan je vrij bewegen om een goed inzicht te krijgen in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast geven wij jou de gelegenheid en de begeleiding om een goede relatie op te bouwen met mensen van Sime Darby Oils en BUKOM die dagelijks beslissingen nemen over de industriële reiniging.  

Deze stage is een unieke kans om ervaring op te doen bij een dienstverlener die werkzaam is in een productieomgeving, je leert twee organisaties beter kennen, en jij mag het verschil maken door ons te adviseren en te helpen verbeteren. 

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken iemand die zelf contacten legt en op onderzoek gaat om te begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Je bent oplossingsgericht, proactief en je bezit een kritische kwaliteitsgerichte houding. Je werkwijze is klantgericht en je bent communicatief sterk.  

Functie eisen:

  • Je volgt een HBO opleiding (milieukunde, bedrijfskunde, food, maintenance, logistiek). 
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma of bereidt om deze te halen (www.vca.nl). 

Omschrijving stageopdracht:

In de dynamische productieomgeving is altijd veel activiteit waarbij het soms voorkomt dat er ongewenst product vrij komt (lekkage). Om te voldoen aan de hygiëne standaards wordt het vrijgekomen product direct opgeruimd en wordt de omgeving gereinigd. Het reinigen kost geld en verstoort het productieproces. Als verbetering willen wij vaker lekkages kunnen voorkomen en jij kan ons daarbij helpen door:  

  • Het ontstaan van lekkages te beoordelen en de onderliggende oorzaken te rapporteren. 
  • Verbetervoorstellen te maken hoe lekkages voorkomen kunnen worden.
  • Te ondersteunen bij de implementatie van de verbetervoorstellen.

Toelichting samenwerking:

Bukom is sinds 1980 specialist en partner op het gebied van industriële reiniging, afvalmanagement, transport, recycling en trading van plantaardige oliën en vetten. 

Vanuit onze vestiging in Ridderkerk werkt BUKOM dagelijks bij Sime Darby Oils in Zwijndrecht (SDO).  

Deze opdrachtgever is producent van duurzame, klant specifieke, plantaardige oliën en vetten voor de mondiale food, non-food en consumentenmarkt. De site in Zwijndrecht is 16 hectare groot, er zijn 22 productielijnen verdeelt over 5 fabrieken.  Er zijn totaal 200 mensen werkzaam waarvan 100 in de operations. BUKOM zorgt bij SDO voor het veilig en goed uitvoeren van de voorkomende industriële reinigingswerkzaamheden en voor het afvoeren en recyclen van olie en vethoudende reststromen. 

Beiden organisaties zijn flexibel en dynamisch en continue op zoek naar verbetering. Een schone en veilige productieomgeving waarbij altijd voldaan wordt aan de wettelijke hygiëne standaards is ons gezamenlijke doel.  

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct!