EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

Vacature | Stage Veiligheidskunde

Locatie: Heerhugowaard/Ridderkerk

Dienstverband: fulltime

Werk- en denkniveau: HBO

Ben jij een enthousiaste HBO-student die opzoek is naar een leuke stageplek? Ligt veiligheid bij jou ook hoog in het vaandel? Wij bieden een stageplek aan op het gebied van Veiligheidskunde. Ben je enthousiast, lees dan snel verder. Per 1 september is Bukom opzoek naar een enthousiaste stagiair!

Een kleine introductie: Bukom is een familiebedrijf dat zich momenteel enorm aan het ontwikkelen is. Bukom is sinds 1980 een specialist en partner op het gebied van industriële reiniging, afvalmanagement, transport, recycling en de Trading van plantaardige oliën en vetten. Bukom is gestationeerd in Heerhugowaard (hoofdkantoor) en Ridderkerk.

Tijdens deze stage geeft Bukom jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en ook om het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je doen tijdens je stage

Veiligheid op de werkvloer staat bij ons op nummer één. En dat houden we graag zo. Daarom ben jij als stagiaire veiligheidskundige bij Bukom Service meer dan belangrijk. Jij ondersteunt collega’s bij de verschillende projecten zodat ze veilig kunnen werken en dat medewerkers en collega werkmaatschappijen zorgdragen voor een veilige werkomgeving. Naast veiligheid staat ook duurzaamheid en kwaliteit op het programma, het houden van audits en het opzetten van programma’s zijn ook taken die op de afdeling plaatsvinden en waar je ondersteunt.

Wie ben jij
Jij bent de MVK of HVK student die met beide benen tussen onze mensen en ons materieel staat. Je kan een dag beginnen met een bezoek aan een van onze productielocaties of je bezoekt een van de projecten waar onze medewerkers actief zijn. Samen met bedrijfsleiders en uitvoerders stel je een V&G/werkplannen op voor een zo veilig mogelijke werkplek.
Je gaat met collega’s het gesprek aan over veiligheid en weet wanneer je streng en rechtvaardig moet optreden. Daarnaast ben je in staat op een duidelijke manier uit te leggen wat er goed of fout gaat op het gebied van veiligheid. 

  • Een rijbewijs B.
  • Passie voor techniek. 

 

Wat bieden wij?

  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Goede werkervaring voor op je cv
  • Voldoende tijd om te werken aan jouw stageverslag of opdracht
  • Leuke werkplek in een dynamische omgeving
  • Stagevergoeding afhankelijk van het leerjaar
     

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct!