EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

Vacature | Stage Veiligheidskunde

Locatie: Heerhugowaard/Ridderkerk
Dienstverband: fulltime
Werk- en denkniveau: HBO

Ben jij een enthousiaste HBO-student die op zoek is naar een leuke stageplek? Ligt veiligheid bij jou ook hoog in het vaandel? Wij bieden een stageplek aan op het gebied van Veiligheidskunde. Ben je enthousiast? Lees dan snel verder. BUKOM is namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair!

Een kleine introductie: BUKOM is een familiebedrijf dat zich momenteel enorm aan het ontwikkelen is. BUKOM is sinds 1980 een specialist en partner op het gebied van industriële reiniging, afvalmanagement, transport, recycling en de Trading van plantaardige oliën en vetten. BUKOM is gestationeerd in Heerhugowaard (hoofdkantoor) en Ridderkerk.

Tijdens deze stage BUKOM jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je doen tijdens je stage?
Veiligheid op de werkvloer staat bij ons op nummer één. En dat houden we graag zo. Daarom ben jij als stagiair veiligheidskundige bij BUKOM Service B.V. meer dan belangrijk. Jij ondersteunt collega’s bij de verschillende projecten zodat ze veilig kunnen werken en dat medewerkers en collega werkmaatschappijen zorgdragen voor een veilige werkomgeving. Naast veiligheid staat ook duurzaamheid en kwaliteit op het programma. Het houden van audits en het opzetten van programma’s zijn ook taken die op de afdeling plaatsvinden en waarbij je ondersteunt.

Wie ben jij?
Jij bent de MVK of HVK student die met beide benen tussen onze mensen en ons materieel staat. Je kan een dag beginnen met een bezoek aan een van onze productielocaties of je bezoekt een van de projecten waar onze medewerkers actief zijn. Samen met bedrijfsleiders en uitvoerders stel je een V&G/werkplannen op voor een zo veilig mogelijke werkplek.
Je gaat met collega’s het gesprek aan over veiligheid en weet wanneer je streng en rechtvaardig moet optreden. Daarnaast ben je in staat op een duidelijke manier uit te leggen wat er goed of fout gaat op het gebied van veiligheid. De volgende punten zijn op jou van toepassing:

  • Een rijbewijs B;
  • Passie voor techniek.

Wat bieden wij?

  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Goede werkervaring voor op je cv;
  • Voldoende tijd om te werken aan jouw stageverslag of opdracht;
  • Leuke werkplek in een dynamische omgeving;
  • Stagevergoeding afhankelijk van het leerjaar.

 

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct!